Rólunk

A KTM Csoport magyarországi viszonteladójaként osztályelső motorokat és kiegészítőket forgalmazunk, kompromisszumok nélküli, tiszta vezetési élményt nyújtunk ügyfeleinknek. Fedezd fel Te is a prémium száguldás örömét. Nálunk megtalálod a piacvezető versenymotorokat és a túra-központú magas teljesítményű utcai motorokat különböző motorteljesítménnyel. Csak a legmagasabb minőségű, prémium alkatrészek kerülnek bele a motorokba, ez teszi piacvezetővé márkánkat. 

Beszéljenek a számok

261 Világbajnoki Cím

15 Dakar Rally győzelem

42 győzelem a legsikeresebb MOTO3-Márka

#1 Európa legnagyobb motorbicikli gyártója

A KTM kiterjedt listát tudhat maga mögött, amellyel tagadhatatlan bizonyítékot szolgáltat a motorsport iránti elkötelezettségében.

A KTM –nek csak egy szám létezik, ez pedig az 1. helyezés. A teljesítmény több mint egy szó. Ez az ami a motorkerékpározást élménnyé teszi a motoros számára. Minden új út a KTM –eden egy új kalandra hív téged, hogy megéld az álmaid. A kalandvágy mindannyiunkban ott rejlik, de csak kevesen válaszolnak a hívására. Az igazi kalandorok azonban, folyamatosan keresik a kihívást, hogy új távlatokat nyissanak meg, és új célokat érhessenek el. 

Minden egyes KTM letisztult design -al és kompromisszumok nélküli funkciókkal rendelkezik, hogy megtapasztalhasd a „KÉSZEN A RAJTHOZ” mentalitást. Teljesítményt adunk a kezedbe, ahol nincsen elvesztegetett hely vagy tömeg. A KTM extrém körülmények között is bizonyított, és felfedte rendkívüli erejét. A szélsőséges körülmények adta bizonyítékok garantálják számodra, hogy amikor a motorod beindítod, intenzív érzelmeket, és tiszta vezetési élményt és izgalmat szállít számodra.

KÉSZEN ÁLLSZ A RAJTHOZ?

 

Galéria